Nyhed - visir solgt

Visir fra Nøddegården - Tophest med topafstamning SOLGT!

Søger du efter en hest I særklasse og med et stort potentiale til at nå til tops på konkurrencebanerne, er Visir et godt bud på dette!


Visir

Visir er en 6 års vallak efter den berømte Jarl fra Midkrika. Han er 4-gænger og har nogle meget stærke og sikre gangarter. Visir er en robust hest og bevæger sig elegant og med en lethed som viser han er en hest I særklasse. Han er 145 cm i stang og er en let omgængelig hest som samarbejder og kan lide de udfordringer man stiller ham.


På nuværende tidspunkt bliver han redet af Emilie Ternvalt og hun er meget begejstret for Visir og mener han bliver en rigtig god konkurrence hest. Hans sind/vilje passer rigtig godt til en konkurrencehest da han let kan komme I action og lige så let levere en fantastisk fin skridt.


Visirs afstamning:

Far: Jarl fra Midkrika – verdensmester, kåret som 4gænger med 8,33 total, har 17 afkom kåret I 1. Kl.

Farfar: Andvari fra Ey – kåret som 4-gænger med 8.34 total, har rigtig mange kårede afkom også I 1. Kl. Farfarfar: Orri fra Pufu – Orri er en af de største avlsmatadorer gennem tiderne på Island


Visirs mormor er Carmen fra Kolkuos som er afkomskåret I 1.kl. Hun er mor til 2 hingste kåret I 1. Kl. og ligeledes mormor til 2 hingste kåret I 1. Kl.


Visirs historie:

Visir startede sin ridekarriere I oktober 2010 hos Søren Madsen. Trods sin unge alder tilbød han sig fint og hans indlæringskurve steg markant over de næste 5 måneder. Søren har gjort et fantastisk stykke arbejde med Visir. I sommeren 2011 holdt han en lang sommerferie og han blev sendt I kåringstræning I december 2011 hos Rasmus Møller Jensen. Idag er han en velredet meget talentfuld hest og han har en stor fremtid foran sig på konkurrencebanerne. Både Rasmus og Søren er meget begejstret for Visir.


Visir i fremtiden:

Visir passer perfekt til den ambitiøse rytter/ungrytter som vil til tops på konkurrence banerne. Her har du muligheden, for at præge din egen hest og er du en dygtig rytter, er mulighederne uendelige.


Du er velkommen til at ringe for flere svar til Helene Soelberg.