Nyhed - Året 2015

Nøddegården 2015


Kære venner og kollegaer af Stutteri Nøddegården. Vi vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og oplevelsesrigt heste-nytår!


2015 har været et godt og spændende år på stutteriet. Jarl flyttede ind i oktober 2014 og har haft et rigtig godt år her hos os. Vi startede bedækningssæsonen tidligt og den 1. Juli havde vi fået 12 ud af 13 hopper ifol. Det var vi godt tilfredse med. Det har været spændende at have jarl og hopperne gående og vi har nydt hvert et øjeblik.


Vi fik kun 1 føl i år. Det var Lilja fra Árbakka som fik en dejlig hingst (Léo) med Lykill fra Blesastødum. 3 af vores avlshopper er ifolet med Jarl og de første føl bliver allerede født i april.


Vi fik også solgt 3 heste til nogle helt fantastiske mennesker og vi glæder os til at følge dem på sidelinien.


Vi har også haft stor glæde af at følge vores Nøddegårdsheste i hele Skandinavien og vi er rigtig glade for at så mange af "vores" heste klare sig så godt på sportsbanerne som de gør.


Hilda er sat til salg hos Helle Hygum. Så ønsker man en helt fantastisk hoppe til luksus eller konkurrencer er her en rigtig god mulighed.


Fokus og Mercur er sendt i tilridning/træningen hos Rasmus og vi venter spændt på, at se hvor langt de kommer. Det kunne være skønt, at se dem på kåringsbanerne i 2016.


2016 byder på flere spændende oplevelser. Jarl skal bedække her fra den 1. Juli og vi glæder os til at se den næste generation af jarl føl. 2016 bliver det sidste år i lang tid hvor vi vil have hingste i træning. Vi skal igang med vores næste generation af avlshopper. Vi har nogle spændende hopper gående, som dog ikke er så gamle endnu men vi har 3 stk som vi vil satse på fremover.


Vi ses i 2016


Kærlig hilsen Stutteri Nøddegården