Nyhed - Årgang 2013 bliver rigtig spændende

Årgang 2013 er vi meget spændt på!


Til næste år venter vi føl efter Kolar fra Strandarhöfdi, Gellir fra Árbakki og Glymur fra Sauðárkróki. Meget spændende hingste som vi har stor forventning til.


Gloá fra Nøddegården:

Gloá (mor til 2 1.kl. hingste) venter føl med Glymur fra Sauðárkróki. Vi har lavet denne kombination før og vi har nu en rigtig dejlig 1 års hingst gående her på Stutteriet. En spændende kombination da Hervar fra Sauðárkróki både er Gloas farfar og Glymurs morfar.


Hilda fra Nøddegården:

Hilda venter føl med Gellir fra Arbakki. Hilda er en rigtig spændende hoppe med et stort potentiale. Hun er efter vores Carmen som er afkomskåret i 1. kl. og Postur fra Dalur som blev verdensmester for avlen i Herning 2003 og verdensmester/ungrytter for sporten i 2005. Hildas kommende føl efter Gellir har vi også store forventninger til. Vi har lavet 2 føl efter Gellir før med et rigtig fint resultat. Vi er meget begejstret for Gellir og hans afstaming (100% kolkous) og vi har en helsøster til ham i avlen. Vi har opkøbt alt frostsæd efter Gellir fra Stutteri Skovbogård. Så vi har mange føl tilgode fremover.


Lilja fra Árbakki:

Lilja (helsøster til Gellir) venter føl med Kolar fra Strandarhöfdi. Lilja er 100% kolkous og hun laver nogle rigtig fine føl med masser af gang og vilje. Kolar er en rigtig spændende hingst efter ærespræmiehingsten Sær fra Bakkakoti (9.05 i rid). Kolar er kåret med 7,93 som 4 årig med 5x8,5. Vi ser ham som en meget spændende og lovende hingst i fremtiden. Kolar deltog som knap 5 årig ved World Tølt i Odense 2012 og kom i en B-finale i hingsteshowet.


Alt i alt en spændende årgang til næste år!