Nyhed - Nøddegården som hingsteholder

Nøddegården som hingsteholder:


Hos Nøddegården sætter vi stor fokus på høj kvalitet af service, når en hoppe ankommer til hingst. Det er vigtig for os, at vide meget om hoppen og dens historie, så vi kender den når den ankommer. Så når en bedækning bestilles sender vi lidt spørgsmål tilbage til hoppeejeren, som vi så registrere i vores system.


Her er det ikke noget problem at have en problemhoppe!!

Vi kender selv det at have forskellige ønsker/krav til hvordan vores hoppe skal behandles, når den er ved hingst. Her efterkommer vi alle krav! lige fra specialfodring og speciel følhåndtering til boksophold og specielle dyrlægeopgaver. Er det første gang man har sin hoppe til hingst, står vi klar med rådgivning om før, under og efter bedækningen.


Vi har en fast dyrlæge tilknyttet til stutteriet. Ole Sonne fra Silkeborg som har stor erfaring i at arbejde med heste. I fællesskab snakker vi om hopperne og deres brunster, så vi hele tiden ved, hvor og hvordan hoppen ligger i forløbet. Vi har alle hopperne (føllene) i hænder hver dag. På den måde lære vi deres personligheder at kende, men også om hoppen trives, så den er optimal for en bedækning. Vi sætter gerne følhopperne sammen så føllene har legekamerater.


Hingsten er i topform.

Det er vigtigt for os, at hingsten er i god form og huld til at modtage sommerens hopper. Den er altid på stald om natten og har der adgang til det bedste foder og hø/wrap. Dvs. hingsten går aldrig med hopperne om natten da det ofte er her, der sker skader. Vi sørger for, at de gode gamle hopper som er bedækket færdigt kommer ud af flokken igen, da de tit “besætter” hingsten, så han ikke kan bedække andre hopper.


Vi vil under hele bedækningsforløbet have løbende kontakt til hoppeejeren.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Helene på 20 16 46 26 eller helene@noeddegaarden.com.


“Vi sætter en stor ære i at få alle hopper i fol”Med venlig hilsen

Helene Soelberg, Stutteri NøddegårdenVi fik en dejlig anmeldelse sidste år fra Ina Caben som skrev:


“Jeg kom med en hel del krav/ønsker, som blev positivt modtaget og til fulde opfyldt.

Vi, vores hoppe og føl takker mange gange for en rigtig fin og god behandling”.