Nyhed - 2017 er startet godt

2017 er startet godt!

Jeg har været på besøg hos både Sys og Rasmus og se nogle af vores heste som er i kåringstræning. Det har været en rigtig dejlig oplevelse.


Vitus fra Nøddegården som bliver trænet af Sys Pilegaard er en 5 års hingst efter Lilja fra Arbakka og Ódin fra Ásmula. Han er 5 gænger og ca 1,48 cm høj. Et stort lækker hingst med et fantastisk sind og rigtig gode gangarter. Han skal selvfølgelig kåres når han bliver klar til dette. Lange ben er svære at holde styr på og musklerne er ved at blive bygget på.

Vitus er ejet af Rune Wetterslev


Hos Rasmus så jeg Fokus og Elva fra Nøddegården. Fokus gør store fremskridt og jeg bliver så glad af at se på den hest :-) Han er efter Gloa fra Nøddegården og Glymur fra Saudarkrokur og er 6 år og skal genfremstilles til foråret. Han er kåret som 5 års med en total på 8,24. Elva er en skøn 6 års hoppe med stor udstråling. Hun er 5 gænger og er tilredet af Smilla Beyer. Hun har nu været hos Rasmus i 1,5 måned og gør også store fremskridt. Hun er efter Lilja fra Arbakka og Glymur fra Saudarkrokur. Vi krydser fingre for en kåring til foråret. Jeg er en glad og stolt avler!!