Salgsheste

Vega er en virkelig smuk og stærk hoppe med 4 gode gangarter og store rummelige bevægelser. Den erfarne rytter kan få en fantastisk hest med stort potentiale til at blive en super god sportshest og/eller luksus skovturshest. Hun har grundprincipperne på plads på banen, og går gerne i skoven både alene og i flok. Hun er trafiksikker og let at læsse.


Hun er sød og velopdragen med middel vilje fra jorden og over middel vilje under rytter. Hun er tilredet relativt sent, men har været i kyndige hænder hos Henriette Hindbo samt på Nedergaarden hos Eline Bengtsen og Thomas Rørvang, og hun viser masser af potentiale. Videoer kan sendes ved seriøse henvendelser. 


Vega er efter Gloa fra Nøddegården (mor til 2 1.kl. hingste) og Glymur fra Sauðárkróki. En spændende kombination da Hervar fra Sauðárkróki både er Gloas farfar og Glymurs morfar. Derudover er Glymurs far den berømte Logi fra Skarði som er en højtkåret hingst efter Hrafn fra Holtsmúla. Alt i alt nogle rigtig spændende heste på begge sider.


Vega er helsøster til Fokus fra Nøddegården, som gør det rigtig godt på banerne. Fokus er kåret i 2016 med 8,24.Pris kr. 95.000,-


Vega fra Nøddegården - 2013

Àsta Saga fra Nøddegården - 2020

Atlas fra Nøddegården - 2020

Karl fra Nøddegården - 1 år:

KARL ER SOLGT

Vi har lige nu flere lækre heste til salg.


Mor: Saga fra Nøddegården

Far: Fokus fra Nøddegården


Karl er en stor lækker hingst på 1 år. Han forældre er rene Nøddegårdsheste som er lavet af nogle spændende kombinationer. Han er utrolig godt bygget og han bevæger sig flot i alle gangarter. Hans mor er 1,42 og hans far er 1,48 så mon ikke Karl bliver en stor flot mørk rød hingst. Hans far blev bedste 5 års hingst i 2016 og er kåret med 8.24 total med 9 for proportioner.


Pris: 40.000 kr.

VITUS OG ELVA ER SOLGT

Vitus fra Nøddegården - 5 års hingst i træning hos Sys Pilegaard

Mor: Lilja fra Arbakka. Far: Ódinn fra Ásmula

Elva fra Nøddegården - 6 års hoppe i træning hos Rasmus Møller

Mor: Lilja fra Arbakka. Far: Glymur fra Saudarkrokur